Badger Sleep Balm

baby mobiel 084
Ik heb erg vaak moeite om in slaap te komen en slik daarom regelmatig melatonine. Ik slik liever helemaal niets en daarom was ik erg geïnteresseerd in de Sleep Balm van Badger. Ik heb hem een aantal weken getest en in dit artikel vertel ik je wat ik van dit product vind.

baby mobiel 088
De balsem zit in een leuke verpakking. Hij trok mij gelijk aan door de schattige uitstraling.

baby mobiel 106
De balsem is redelijk groot. Er zit 56 gram in. Hier kun je héél lang mee doen, want per keer gebruik je maar een klein beetje balsem.

baby mobiel 094
De ingredienten. Bestaat voornamelijk uit heel veel oliën. Hij kruidig en natuurlijk. Hij doet mij er aan denken alsof ik in een wilde tuin sta met allemaal kruiden en bloemen. Lekker!

baby mobiel 127
Zo ziet de balsem er uit. Hij is hard en als je met je vingers er over heen gaat dat smelten de oliën en kun je het product uitsmeren over je huid.

De balsem zorgt voor een ontspannend en rust effect wanneer ik hem aanbreng. Hier moet ik mijn hoofd wel toe zetten anders breng ik hem niet aan. Het is geen wondermiddel en laat mij niet beter slapen. Ik vind hem wel fijn om aan te brengen om te ontspannen. Ik breng hem aan op mijn slapen en polsen en masseer mijn slapen gelijk als ik hem aanbreng. Dit doe ik niet iedere dag, maar wanneer ik daar behoefte aan heb.

De balsem is verkrijgbaar bij de webshop Biggreensmile en kost € 10,95.

Vorige

Karelsbrug | Praag, Tsjechië

Volgende

Astronomische klok | Praag, Tsjechië

  1. Hij lijkt me erg interessant! Ik ben benieuwd of hij bij mij zou werken. Vind de verpakking erg cute en de ingrediënten zien er goed uit!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén