wendy1
Een paar dagen terug kwam bij bestelling van uniekepostkaarten binnen. Ik ben zó enthousiast dat ik wel over deze webshop moet schrijven. Mijn vingers kriebelen om wat creatiefs met deze spulletjes te gaan doen. Kijk je mee?

Ik kwam in aanraking met de eigenaresse, Wendy de Boer, via Instragram. Haar kinderen gebruiken ook houten speelgoed en handgemaakte cadeautjes. Toen ik haar een tijdje volgde kwam ik er achter dat zij zelf kaarten ontwerpt en een webshop heeft. Ik moest in het begin heel erg aan haar stijl wennen. Ik hou hier normaal gesproken helemaal niet van, maar ergens raakte de details in de ontwerpen me. De liefde die in haar ontwerpen zit vind je in alles terug. De vosjes kaart ontving ik al eens eerder van Emy en ik was op slag verlieft. Ik heb een zwak voor vosjes <3

wendy2
Toen ontdekte ik de stickers van Wendy en ik móest ze hebben. Ze passen perfect bij de liefde die ik altijd in cadeautjes stop en zijn zo ontzettend leuk. Ze maken een cadeautje of envelop ‘af’. Ik wilde heel graag de recycling stickers hebben, omdat ik de laatste tijd zo bezig ben met duurzaamheid en hergebruik. Helaas waren ze niet meer te koop in de webshop. Hier baalde ik ontzettend van en ik vroeg aan Wendy wanneer ze weer binnen kwamen. Dit wist ze niet. Ik had in de opmerkingen bij mijn bestelling verzocht om die leuke ronde stickers. Ik hoopte stiekem dat Wendy nog ergens wat stickers voor mij had liggen.. en ja, hoor! Ik kreeg een heel vel vol van deze stickers. Hier ben ik zo blij mee en ik vind het een compliment waard dat Wendy nog wist wie ik was en dat ik juist deze stickers graag wilde hebben. Bij een grote webshop kom je dat niet tegen en ben je een nummer.

wendy3
Ik kocht ook nog een aantal leuke adresstickers en briefpapier. Leuk als er een kindje geboren wordt of er iemand jarig is. Zo maak je een envelop al meteen feestelijk!

wendy4
Ik kreeg ook nog leuke extra’s bij mijn bestelling (beide links). Leuke schrijfkaartjes, mooie boekenleggers en een aantal kaarten. Wendy stopte er ook nog een aantal leuke kleurplaten bij en uitleg over snailmail (een leuke manier om kaarten & brieven te sturen). Ontzettend leuk! Ik kocht een aantal hele leuke kaarten, schrijfkaartjes en stickers (rechts).

Ik heb een vrij grote bestelling gedaan en kan nu aan de slag om de spulletjes te gaan gebruiken! Als ik er aan denk zal ik foto’s zetten om mijn instragram. Ik ben te volgen onder de naam Ditisonsnl.