Erica Rozenwater

IMG_1504
Rozenwater is een product wat ik al heel lang gebruik. Ik gebruik het af en aan, maar sinds mijn focus ligt op natuurlijke huidverzorging kun je het weer tussen mijn dagelijkse producten vinden. In dit artikel vertel ik je meer over dit fijne goedje!

IMG_1491
Rozenwater is water waarin een extract van rozenbloemblaadjes is verwerkt. Ik vind het ontzettend belangrijk dat als ik rozenwater koop dit alleen rozenwater als ingrediënt bevat. En niet met allerlei toevoegingen om het product ‘goed’ te houden. Dit vind ik onnodig, want het is zo’n mooi product van zichzelf. Deze van Erica is een van de weinige waarin alleen rozenwater zit verwerkt. Ik ben van mening dat als het kan, je zo min mogelijk troep op je huid moet smeren. Soms kan het niet anders en ben je gebonden aan heftigere producten om je huid weer op orde te krijgen. Rozenwater is heel mild en zacht voor de huid. Ik gebruik rozenwater als lotion om mijn gezicht te reinigen en dit werkt fijn. Daarnaast ruikt het ook nog eens onwijs lekker!

IMG_1493
Deze van Erica bevat maar liefst 500 ml en kost € 4,95. Erica koop je uiteraard bij een Erica drogisterij (Amsterdam Centraal), maar soms vind je het ook in natuurlijke drogisterijen. Het is ook online te koop.

Gebruik jij wel eens rozenwater?

Vorige

Stedentrip Praag – tips & budget

Volgende

Een droom die uitkwam – ons Sloveense sprookje

  1. Deze lijkt me enorm fijn, ben ook erg benieuwd naar de geur! Ik heb nu rozenwater van Mylène, maar moet die nog testen =)

  2. Tonya

    Volgens mij is dit product niet meer verkrijgbaar. Ik ben al een tijdje op zoek want mijn flesje raakt op. De sites posten hun ingredienten niet en Erica is allerlei andere ingredienten gaan toevoegen. Help!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén