image
Leuke reiskleding vinden kan soms best lastig zijn. Heel veel winkels verkopen het niet en het lijkt soms alsof je moet zoeken naar een speld in een hooiberg voor een origineel kledingstuk of reiscadeau. Je kunt tegenwoordig ook veel reiskleding zelf ontwerpen bij bijvoorbeeld Digitransfer. Een super origineel cadeau om aan een reisliefhebber te geven. In dit artikel geef ik je wat inspiratie!

Backpacken
image

Je kunt aan een vriendin of vriend die een lange reis gaat maken of gaat backpacken een kledingstuk meegeven. Sowieso heel tof om iets van je vrienden te krijgen, fijn als er heimwee is om iets van thuis bij je te hebben en het is een heel praktisch cadeau. Neemt weinig ruimte in beslag in je backpack en je kunt het dagelijks gebruiken. Er zijn leuke designs die je op allerlei soorten kleding kan laten bedrukken. Zo kan je t-shirts, topjes en truien bedrukken. Het is ook heel tof om samen met een clubje vriendinnen een reis t-shirt of trui te ontwerpen en deze te dragen tijdens jullie reis. Zien ze gelijk dat jullie bij elkaar horen.

image
Ze hebben logo’s/afbeeldingen die je kunt laten bedrukken. Hoe leuk is dat Volkswagen busje? Helemaal hip! Voor mij echt een favorieten uit hun collectie.

image
Maar ze hebben ook teksten die je kunt laten bedrukken. Voor alle leeftijden zit er wel wat tussen. De teksten zijn vaak met een knipoog ;) De teksten zijn niet te serieus en daarom juist leuk om te dragen.

Kraamcadeau
image
Voor de newborn traveler is er zelfs kleding te bestellen. Hoe leuk om te geven aan ouders die reizen? Ik probeer altijd originele kraamcadeaus te geven die bij de ouders passen, waar goed over nagedacht is. Ik hoor zelfs jaren laten nog hóe leuk ouders mijn cadeaus vonden, omdat ik niet zomaar random iets in een bekende winkel koop.

Feestdagen
De herfst is bijna aangebroken en voor je het weet staat de winter weer voor de deur en de winter neemt de feestdagen met zich mee. Ik ben regelmatig lastminute nog voor op zoek naar cadeaus, maar kan ik de stad vaak weinig vinden, omdat je beperkt bent door wat er op dat moment hip is en in de winkels ligt. Online heb je vaak meer keus en kun je op tijd bestellen. Een goed moment om hier alvast over na te denken en wat inspiratie op te doen.


Neem eens een kijkje in de webshop zou ik zeggen! Waar koop jij je reiskleding?