Top 5 warme bestemmingen travel wishlist

image
In Canada heb ik de zon nog mogen ervaren tijdens de prachtige Indian Summer. Nu ik weer in Nederland ben is het toch echt wel gebeurd met het lekkere weer. De herfst is aangebroken. Heerlijk, maar niet als je op zoek bent naar een warme bestemming voor je vakantie. In dit artikel deel ik mijn top 5 warme bestemmingen die nog op mijn travel wishlist staan.

image
1. Marokko

Marokko staat sinds enkele jaren hoog op het lijstje, omdat dit een ideale bestemming is voor lekker weer. Het is slechts 3,5 uur vliegen en je bevindt je in een totaal andere wereld. Ik wil heel graag nog een kamelentocht maken door de woestijn en Marrakech ontdekken. Er is hier zoveel te zien en te doen, maar met een week kom je ook al heel ver.

image
2. Curaçao

Ik dacht altijd dat Curaçao alleen maar een bestemming was om te luieren, maar niets is minder waar. Je kunt hier ook heel goed duiken en snorkelen. In de onderwaterwereld verschuilen zich prachtige vissen, koralen en zeeschildpadden. Ik heb nog nooit gedoken dus dit lijkt mij wel heel gaaf om te gaan doen.

image
3. Sri Lanka
Azië heeft nooit hoog op mijn wensenlijstje gestaan, maar sinds ik me aan het verdiepen ben in reizen met kinderen heb ik Sri Lanka ontdekt. Het schijnt dat dit land niet zo groot is en makkelijk te bereizen is met kinderen. Het is er altijd rond de 30 graden en de theeplantages zien er fantastisch uit. Ze hebben er ook mooie stranden en natuurlijk veel cultuur.

image
4. Indonesië
De nieuwsgierigheid naar Indonesië begint zich ook steeds meer te ontwikkelen. Mijn beste vriendin heeft hier 6 weken rondgereisd en ik heb in de vakantie ook een boek gelezen van een gezin wat een jaar door Azië heeft gereisd. Ze hebben ook Indonesië bezocht en vertelden over de Bromo vulkaan. Die ziet er zo spectaculair uit en het is een onderneming om een berg er tegenover ‘s nachts de beklimmen zodat je op tijd de zonsopkomst kunt zien over deze prachtige vulkaan.

image
5. Florida, Verenigde Staten

Amerika mag niet ontbreken op mijn lijstje. In de staat Florida is het eigenlijk altijd lekker weer en sinds ik de serie Dexter heb gezien ben ik verkocht. Je hebt er stranden, maar ook het Everglades Park welke je kunt bezoeken met een airboot. Je kunt er veel wilde dieren spotten waaronder krokodillen! Zo’n bezienswaardigheid is toch echt wel mijn ding. Stoer en in de open lucht. Maar ook Disneyland ligt in Florida en Disneyland in Amerika staat ook al lang op mijn lijstje. Wie weet volgend jaar!

Welke winterzon bestemming staat er op jouw wishlist?

Vorige

De voordelen van een telefoon tijdens je roadtrip

Volgende

Dé tip om je backpack in te pakken

  1. Ik ben net terug uit Florida en het is zoooo leuk! We maakten een rondreis van New York naar Florida (3 weken) en zijn in totaal wel 5 dagen naar Disney World gegaan (ze hebben 4 verschillende parken). Zo gaaf!! Echt een aanrader!

    • Ooh Marieke dat klinkt echt als een droom die uit komt! Die pretparken in Amerika zijn volgens mij echt geweldig. Zijn ze ook niet super groot in vergelijking met onze pretparken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén