clip_image002
De maand november is voorbij en ik zit alweer volop in de maand december. Een periode van de jaarfeesten, warmte en veel gezelligheid in huis. Ik heb wat mooie nieuwe items die ik je graag wil laten zien.

clip_image003
Allereerst deze super mooie plank van echt hout die in de woonkamer boven de bank hangt. We kochten hem vorig jaar bij de Karwei. We hebben hem opgehangen met bruine stukken leer. Staat onwijs stoer en past helemaal bij ons. Daar boven- en onderop heb ik een aantal nieuwe foto’s gehangen die mij enorm dierbaar zijn. Veel zijn van mijn prachtige gezin. Ik geniet enorm van dit gezellige hoekje. Ook heb ik een papieren lampjes slinger bovenop de plank gelegd en die doe ik dan aan als het donker wordt. Staat onwijs sfeervol.

clip_image005clip_image007
Voor de winter zocht ik deze leuke zwarte enkellaarsjes uit van Manfield. Ze zijn gevoerd met imitatiebont en daardoor heerlijk warm en comfortabel voor mijn voeten. Stoere laarsjes die goed te combineren zijn met een jurk. Zo draag ik ze zelf het liefst. Aan de zijkant zit een rits waardoor je ze makkelijk aan en uit kunt trekken. Ideaal! Ze zijn te koop in de webshop van Manfield, maar ook in hun winkels door heel Nederland.

clip_image009
clip_image011
Dit is een seizoentafel/silhouet lamp van De Noest. Je kunt speciale platen kopen die je kunt wisselen en vervangen in de lamp, maar je kunt ook zelf een transparant zoals hierboven maken of kopen. Dit wordt gemaakt van speciaal papier en laag voor laag opgeplakt. Het zwarte gedeelte wordt uit karton gesneden. Een precies klusje waar heel wat uren in gaan zitten. Maar het resultaat is magisch mooi. Iedereen die in mijn huis komt is weg van deze lamp. Het staat onwijs gezellig en brengt meteen een fijne, zachte sfeer in de huiskamer. Zondag doe ik er weer een plaat in waarbij een kerstboom wordt opgetuigd. Zo wissel ik ieder seizoen en jaarfeest de plaat af.

clip_image013
Als laatste wil ik je deze herbruikbare raamstickers laten zien van Ilse Stickerdesign. Ze staan toch zo gezellig! Inmiddels heb ik er ook kleine lampjes tussen gehangen en kun je dat vanaf buiten zien branden. De buurmeisjes komen regelmatig even gluren naar de Pietjes, omdat het zo gezellig staat. Straks zal ik de Sint en Pieten weer omwisselen voor de kerstboom.